Kanjers in de kou

Diepop is de samenwerking aangegaan met Baanbrekers om een achttal van hun kanjers te laten werken op de inpaklijnen. Het zijn kanjers omdat deze groep mensen net even anders zijn dan de meeste mensen. Ieder heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing en eigenaardigheden maar ondanks dat precies hetzelfde als de rest. Ze hebben iets meer sturing, begeleiding en liefde nodig dan menig ander mens. Buiten dat worden ze niet anders behandeld dan de rest, dit maakt dat ze echt een deel uitmaken van de groep. Het is een genot om met deze bijzondere groep samen te werken, ze zorgen voor vrolijkheid op de werkvloer en soms een rare uitspatting.

Vanuit Baanbrekers is er goede controle en begeleiding om de bedrijven te helpen en ondersteunen. Baanbrekers steekt dan ook een berg tijd en energie in de kleding en uitstraling van hun kanjers. In het geval van Diepop betekend onder andere dat er voor thermokleding, goede vesten en handschoenen gezorgd wordt. Zoals te zien op de foto van zeven van onze kanjers.

Bij vragen of eventuele interesse over het werken met net zo een groep Baanbrekers kunt u gerust contact opnemen, vraag dan naar Til de Man – de Voogd.

Wij raden het iedereen aan om tijd en energie te steken in het werken met een prachtige groep baanbrekers. De glimlach en vrolijkheid die je er voor terug krijgt is fantastisch.

Kanjers in de kou