Diepop heeft meer dan 500 verschillende producten in beheer. Een uitgelezen groep van meer dan 50 grote en kleine klanten maakt gebruik van Diepop's diensten.


Klanten

Gerenommeerde bedrijven die hoge eisen stellen aan hygiëne, kwaliteit en kennis van product en koudetechniek maken gebruik van Diepop. Ruwweg kunnen we stellen dat 50% van Diepop’s activiteiten een vleesachtergrond hebben, 30 % een directe verbinding hebben met de aardappel- en snackindustrie en een 20 % een grote variëteit  aan producten laat zien komende uit een breed segment van de Nederlandse voedingsmiddelenmarkt.

Toonaangevende vleesverwerkende producenten geven hun vertrouwen aan Diepop, Diepop is dan ook een begrip in de vleesbranche in Nederland en ver daarbuiten.
Uit de bakkerijwereld en de snackindustrie herbergt Diepop producten van de toonaangevende bedrijven die niet alleen graag gebruik maken van de opslagmogelijkheden maar ook van de inpakfaciliteiten.
Voor  de aardappelverwerkende industrie is Diepop zeker ook geen onbekend vriesbedrijf. Miljoenen wafels en andere aardappelproducten passeren de inpaklijnen van Diepop op weg naar internationale markten.
Het ware-house management van Diepop geeft ook vertrouwen aan aanverwante bedrijfstakken en voedingsmiddelentoeleverancierbedrijven zoals concentratenproducenten en makers van derivaten.
 
De recentelijk opbloeiende bio-markt weet ook de weg naar Diepop te vinden. Diepop is door de stichting SKAL gecertificeerd en voldoet daarmee aan de door deze stichting opgelegde logistieke controles. Diepop is dan ook in het bezit van het SKAL certificaat.
Eigenlijk is Diepop inzetbaar in de gehele  koudeminnende voedingswereld. Naast SKAL ( BIO) producten worden er ook op verantwoorde wijze HALAL producten opgeslagen of verpakt. Allemaal volgens de eisen van de klant en conform de wettelijke bepalingen.

Diepop staat bekend als een solide en uiterst betrouwbare branchegenoot. Diverse collega-vrieshuizen vertrouwen Diepop en gaan  samenwerkingsverbanden aan.

Klanten