Diepop is een gecertificeerde onderneming, een garantie voor kwaliteit en zorgzaamheid. Vakkennis op het gebied van de koudebehandeling van voedingsmiddelen en kwaliteitseisen zijn ruim aanwezig. Het brede scala aan certificaties en erkenningen geeft aan dat de Diepop gestoeld is op maatschappelijk verantwoord ondernemen met als oogmerk de duurzaamheid ervan te implementeren en te garanderen.


Diepop Waalwijk B.V.

2016 begon voor Diepop goed, ook na een onverwachtse BRC 7 audit hebben wij ons niet uit het veld laten slaan. Met vlag en wimpel zijn we dan ook geslaagd voor ons BRC 7 met ster. Naast het overal regerende BRC traject is Waalwijk tevens in bezit van de SKAL certificering voor de Biologische geproduceerde producten.

In 2012 is Diepop Waalwijk wederom gecertificeerd voor de BRC met als Grade de A status. Naast het overall regerende BRC traject is Waalwijk tevens in het bezit van de SKAL certificering voor de biologisch geproduceerde producten. Ook opslag en inpakken van Halal producten behoren tot haar assortiment. Voor “het in huis hebben” van de diverse voedingsmiddelen is Diepop Waalwijk na de auditering van de RVV, heden ten dage VWA, volgens het procesbeheersysteem in het bezit van de K erkenning met nummer 513 voor zowel de reguliere vleessoorten en het  pluimveevlees. Voor het vistraject is Diepop Waalwijk in het bezit van de SVK- erkenning onder nummer SVK 513. Ten einde te komen tot proceshandelingen en eventuele verwerking heeft Diepop aanvullende erkenningen verkregen. Diepop heeft naast de K erkenning eveneens de B, de C en de E erkenning.


Certificaten


Diepop Waalwijk B.V.